Υπηρεσίες

Διατροφή, υγεία, άσκηση, πρόληψη

Στο διατροφικό μας κέντρο δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα με βασικούς άξονες τη σωστή διατροφή και την άσκηση.
Παρατηρήσαμε, ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται υπερβολικά και με επιθετικό τρόπο με τη διατροφή και την εικόνα του σώματός τους, χωρίς την απαραίτητη επιστημονική καθοδήγηση. Έτσι το σώμα και ο ψυχισμός μπαίνουν σε μια δύσκολη και οδυνηρή διαδικασία, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να νιώθει απειλημένος και να μην επιτρέπει την εύκολη απώλεια βάρους, να στερείται ευφορίας και ενέργειας, λόγω άμυνας.

Αυτό είναι το σημείο που το κέντρο μας βασίζει τα εξαιρετικά αποτελέσματά του:

 • Κανένας οργανισμός δεν είναι ίδιος και δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.
 • Κάθε οργανισμός έχει ανάγκη ένα ειδικό και διαφορετικό πρόγραμμα.
 • Κάθε οργανισμός για εμάς είναι Μοναδικός.


 •          

  Μπορούμε να σας παρέχουμε

  Η επιστήμη της διατροφής ή διατροφολογία είναι η βιολογική επιστήμη που μελετά την επίδραση των βιομορίων και των ανόργανων συστατικών των τροφίμων στο μεταβολισμό. Η επιστήμη της διατροφής ως βιολογική επιστήμη δεν θα πρέπει να συγχέεται ούτε με τη διαιτολογία (χορήγηση διαίτας σε ασθενείς) ούτε με την επιστήμη των τροφίμων. H LipoLysis διαθέτει συνεργάτες Διατροφολόγους, οι οποίοι είναι επαγγελματίες της υγείας και επικεντρώνονται στον ρόλο της διατροφής και πως με την αντιμετώπιση και κάλυψη διατροφικών ελλείψεων πετυχαίνουμε πρόληψη, ακόμη και αποκατάσταση της υγείας.
  Η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού και η ανίχνευση μεταβολικής δυναμικής του οργανισμού, μας πληροφορεί πλήρως για την κατάσταση του μεταβολισμού σας και με βάση αυτόν ορίζουμε την απαραίτητη ενέργεια για τον οργανισμό σας. Με τον εργομετρικό έλεγχο εξετάζονται πρωτογενώς βασικοί παρόγοντες κινδύνου υγείας, όπως διαβήτης, υπέρταση, καρδιοαναπνευστικές παθήσεις κ.α. Ενώ, μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων προκύπτει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης που σκοπό έχει την καύση λίπους, την ρύθμιση μεταβολικών διαταραχών και τη βελτίωση της αντοχής. Έτσι προάγεται η υγεία και η ευεξία, χωρίς πειραματισμούς, αλλά ακριβώς στις ανάγκες του δικού σας σώματος και μόνο.
  Μέσα από τη διαδικασία της λιπομέτρησης - σωματομέτρησης έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για τη σύσταση του σώματός μας. Γνωρίζουμε, δηλαδή, σε τι ποσοστό επί του βάρους συμμετέχει το λίπος και σε τι ποσοστό η μυϊκή μας μάζα και τα υγρά καθώς και σε ποια σημεία του σώματός μας συσσωρεύεται περισσότερο λίπος. Οι δείκτες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το βάρος του σώματός μας και να διαμορφώσουμε το διαιτολόγιο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνουμε ή να αυξάνουμε κάθε φορά τους δείκτες που μας ενδιαφέρουν και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με το διαιτολόγο.
  Ο αναλυτής MALTRON μετράει το σωματικό λίπος μέσω της βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας. Η ανάλυση βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας αποτελεί μια γρήγορη μέτρηση του σωματικού λίπους και των συνολικών υγρών, καθώς οι ηλεκτρολύτες του σώματος (νάτριο, κάλιο κλπ) αποτελούν καλούς αγωγούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

  Ξεκινήστε από σήμερα να τρώτε υγιεινά

  Εξειδικευμένες εξετάσεις

  Η μέτρηση των ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού κυτταρικού stress αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο για την απολύτως εξειδικευμένη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση μεταβολικών διαταραχών δεδομένου ότι ο κάθε οργανισμός υπόκειται σε διαφορετικό βαθμό κυτταρικής οξείδωσης, ανάλογα με τη διατροφή, την άσκηση και την καθημερινότητά του. Διαβάστε περισσότερα
  H ανάλυση του DNA είναι μια πολύ απλή εξέταση τεράστιας σημασίας. Με την εξέταση αυτή λαμβάνεται δείγμα σιέλου και εξετάζεται το σύνολο των γονιδίων ως προς την κληρονομική προδιάθεση του ατόμου για την εκδήλωση μεταβολικών διαταραχών και ΣΔ ΙΙ. Σε συνδυασμό με τη μέτρηση του κυτταρικού οξειδωτικού stress, η ανάλυση DNA μας παρέχει την πιο αξιόπιστη πληροφορία για το παθοφυσιολογικό και γονιδιακό υπόβαθρο των μεταβολικών διαταραχών για κάθε άτομο ξεχωριστά και απολύτως εξατομικευμένα. Διαβάστε περισσότερα

  Εξειδικευμένες υπηρεσίες Αποκατάστασης & Άσκησης

  Λειτουργική Άσκηση

  Η λειτουργική προπόνηση είναι ένα νέο είδος άσκησης που μόνο οφέλη προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης. Το προπονητικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και περιλαμβάνει ασκήσεις με όργανα που διαφέρουν από τα συνηθισμένα (swiss balls, bosu, πλατφόρμες ισορροπίας, kettlebells, λάστιχα, διατάσεις και ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ευκαμψίας), οι οποίες πραγματοποιούνται σε μορφή κυκλικής προπόνησης

  Δείτε αναλυτικά
   

  Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

  Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

  CAPTCHA
  Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
  Go to top